TM PUBLISHERS

CREATIE | SPRAAKMAKENDE MEDIA | PRINT | ONLINE

TM Publishers
AAN DE SLAG

Trusted Media Publishers wil mediabedrijven, uitgevers en bedrijven/instellingen helpen door creatieve en kwalitatieve journalistieke content te vervaardigen tegen een kostenniveau dat past bij de huidige situatie in de media. 

MENSEN

Ted Trimbach van huis uit oplage- en merkendeskundige. Vanaf 2004 tot 2013 in eindverantwoordelijke uitgeefrollen titels en platformen De Telegraaf (krant, magazines, digitaal). Zeer ruime ervaring als projectmanager (transformaties, ict, merken), commercieel directeur en up-to-date als het gaat om content- en productieprocessen.
Trimbach@trustedmedia.nl

Vanessa Bontje is chef-redacteur van Ditjes & Datjes en Oranje Boven. Zij interviewt bekende Nederlanders uit de televisie, musicals en showbussiness voor deze familiebladen. Als voormalig sterverslaggeefster van Privé is Vanessa thuis in de wereld van de showbiz en entertainment.
Vanessa@trustedmedia.nl

Tanja Brouwer heeft ons redactieteam versterkt. Tanja werkt als online-redacteur aan verschillende websites, waaronder onze newsrooms, en afgestudeerd aan de School voor Journalistiek Utrecht.

Trusted Media Publishers heeft de redactie versterkt met de journaliste Maaike Olde Olthof. Maaike heeft ruime ervaring als eindredacteur en ze is onder andere columniste bij Vrouw (Telegraaf) en het magazine Ditjes & Datjes.

FAMILIEBLADEN

Trusted Media Publishers produceert in opdracht van Brookland BV uit Sassenheim de populaire gratis familiebladen Ditjes & Datjes en Oranje Boven, inclusief de www.ditjesendatjes.nl. 

Meer informatie over het lezersprofiel, de advertentiemogelijkheden, aanleverspecificaties en verschijningsdata van Ditjes & Datjes klik HIER.

Lees HIER alles over LFTD. - Tijd voor Leven - een nieuw magazine voor Nederlanders met levenservaring. Het redactieconcept, advertentie- en brandedcontent en verspreiding. Oplage: 495.290. Verschijnt in september 2017.

TM Publishers is uw partner voor customer publishing en content-marketing. Wij bieden expertise op het terrein van redactie, video, commerciële exploitatie, online, drukken en distributie.