Actuele nieuwe DenD van de persen

Maroeska

Actuele nieuwe DenD van de persen

Maroeska

Entertainment, spraakmakend, lifestyle en advies.

De redactie van Trusted Media Publishing produceert in print en online DenD: actueel, met boeiend entertainmentnieuws, spraakmakend en veel aandacht voor advies en lifestyle.

In de kersverse editie met maar liefst 96 pagina’s, vandaag van de persen gerold, bakt kok Maroeska Metz (bekend van Heel Holland Bakt) speciaal voor de meer dan een miljoen lezers van DenD een paastaart en deelt ze ook nog eens haar recept. Dat doen trouwens ook Danny de Munk en Samantha Steenwijk.

Verder super actueel: Ajax-trainer Ten Hag in De Hoofdrol, pikante citaten van Yolanthe Cabau (vóór haar huwelijkscrisis), een interview met vlogster Nienke Plas, een reportage over het ‘monster’ R. Kelly, maar ook een verslag van een vader/zoon voetbaltrip naar Londen plus de nieuwe rubrieken Hip & Hot en Oogappels. DenD is gratis verkrijgbaar bij alle 122 supermarkten van Dirk van den Broek en bij de 40 vestigingen van de Dirck III-slijterijen.

DenD.nl, eveneens geproduceerd door Trusted Media Publishing, trekt dag in dag uit een groot publiek dat van minuut tot minuut (op geheel eigen wijze) op de hoogte wordt gehouden van het wel en wee in de showbiz en sport. Daarnaast is er veel ander spectaculair nieuws te vinden!

Yolanthe