D&D Juli 2017: André Rieu, Bas Muijs etc. etc.

D&D Juli 2017: André Rieu, Bas Muijs etc. etc.

DITJES & DATJES: JULI 2017

GROOTSTE ONAFHANKELIJKE GRATIS FAMILIE-MAANDBLAD VAN NEDERLAND

INTERVIEW ACTEUR  BAS MUIJS

 NA GOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDEN, BOEING BOEING NU THEATER IN MET ‘IN DE VLAAMSCHE POT’

,,DAT BOTERBRIEFJE KOMT ER WEL MAAR NU NIET…”

De succes-acteur Bas Muijs, bekend onder meer van zijn rol in de soap GTST, wordt binnenkort weer vader. ,,En het wordt een jongen”, kondigen de acteur en zijn levenspartner Sabine aan in een interview in het juli-nummer van Ditjes & Datjes. Aan trouwen denken ze voorlopig nog niet. Sabine is waarnemend huisarts en Bas Muijs duikt het volgende seizoen weer het theater in met het toneelstuk ‘In de Vlaamsche Pot’.

Producent van ‘In de Vlaamsche Pot’, dat tot enkele jaren geleden een populaire tv-comedy was, is Arijan van Bavel, beter bekend als Adje uit de shows van Paul de Leeuw. Het script is door Haye van der Heijden geschreven.

Verder:

DITJES & DATJES ‘BIKINI TOP 10’

WINNARES: HET BRITSE MODEL ASHLEY GRAHAM

Inclusief de eerste MODECOLUMN van SIGRID STAMKOT:

,,Natuurlijk, zij hébben ook een prachtig lijf. En vaak een personal trainer en privé-kok om dat lichaam te verkrijgen, dan wel in stand te houden. Toch net wat gemakkelijker dan je na een dag hard werken naar de sportschool te slepen om daar te worden geconfronteerd met een lijf dat alles is, behalve klaar voor het strand.”

VERDER:

RUBRIEK 7 VRAGEN AAN WERELDSTER ANDRÉ RIEU:

„A waltz a day, keeps the doctor away! Walsmuziek heeft iets magisch. Als kind ging ik vaak naar de concerten die mijn vader dirigeerde. Na een ‘serieus’ programma speelde hij als toegift een wals van Strauss. Het publiek, dat de hele avond stil gezeten had, begon langzaam heen en weer te bewegen. Toen wist ik dat die wals iets bijzonders was.”

DE VROUW ACHTER TOM DUMOULIN

Lees alles over de stille kracht achter het wielersucces van de Giro-winnaar: de beeldschone Thanee van Hulst.

PLUS:

BBQ-tips van Emile Bode en tv-kok Sharon de Miranda;

Tuinadviezen van Lodewijk Hoekstra;

DITJES & DATJES lost ook uw privéproblemen op! En nog veel meer!

Meer info:

Ditjes & Datjes is gratis en wordt maandelijks verspreid via 118 Dirk van den Broek-supermarkten en 40 Dirck III-slijterijen.