Ditjes & Datjes

Vernieuwde DITJES & DATJES verschenen

Het kersverse februari-nummer van het populaire magazine Ditjes & Datjes is volledig vernieuwd met een nieuw eigentijds design, nieuwe columnisten, zoals tv-tuinman Lodewijk Hoekstra, huishoud- deskundige Emile Bode, beautyblogger Astrid Telkamp en tv-kok Sharon de Miranda (bekend van het tv-programma Binnenste Buiten), die vanaf nu voor de D&D-lezers gaat koken.

Ditjes & Datjes is met een oplage van 650.000 exemplaren een van de grootste onafhankelijke gratis maandbladen van Nederland. Het familieblad wordt uitgegeven door Brookland Productions uit Sassenheim en geproduceerd door Trusted Media Publishers uit Amsterdam, de uitgeverij van Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer, de voormalige hoofdredactie van De Telegraaf.

Grootste, onafhankelijke familieweekblad

GRATIS

IN DIT FEBRUARI-NUMMER:

Vanessa Bontje, voormalig sterverslaggeefster van Privé, interviewt voor Ditjes& Datjes, sterren uit de wereld van de showbusiness, Stella Ruisch, bekend van haar blog ‘Meer dan Vijftig’ treedt in de voetsporen van Mona en heeft antwoord op alle zorgen en zorgjes van de lezers en verder is er heel veel advies in D&D over huisdieren, bloemen en planten, reizen, musea en mode.

INTERVIEW met YVON JASPERS

,,Ik mis soms mijn kinderen”

7 VRAGEN AAN K3

Marthe eet mayonaise zelfs bij de pizza

Klaasje zingt in de supermarkt 10.000 luchtballonnen

Hanne ontbijt de hele dag

HUISHOUDMAN EMILE BODE

,,U bewijst het milieu een veel betere dienst door gewoon wat minder vlees te eten. Laatst kocht ik een vegaburger. Onze slager viel bijna flauw. Ik heb hem opgegeten. Ik had na afloop ontzettend veel zin in een biefstukje”

ANDRÉ VAN DUIN WORDT 70!

,,De bitterballen mogen op mijn verjaardag niet ontbreken.”