Journalistieke expertise entertainment, lifestyle en consumentenadvies bij Trusted Media Publishers

Editie DenD februari 2021

Journalistieke expertise entertainment, lifestyle en consumentenadvies bij Trusted Media Publishers

Trusted Media Publishers heeft een uitstekend journalistiek netwerk en journalistieke expertise op het terrein van entertainment, lifestyle en consumentenadvies.

Onze redacteuren schrijven online en in print interviews en reportages met en over succesvolle Nederlanders. Ons team is nieuwsgericht. In het magazine DenD (met een oplage van 650.000) deze maand een onafhankelijke reportage boordevol tips over e-bikes. Verder: een interview met zanger Jeroen van der Boom, portretten van o.a. actrice Tjitske Reidinga en bovendien een overzicht van Nederlandse polderdiva’s. Miljoenen Nederlanders volgen dag in dag uit dend.nl, dat superactueel en op geheel eigen wijze bericht over de wereld van entertainment en radio en tv.

Trusted Media is succesvol in het maken van media, online en in print, op maat. Wij helpen onze opdrachtgevers met onze creativiteit. Daarnaast is alle online- en print-expertise bij ons aanwezig om uw uitgave of uw nieuwskanaal tot een eclatant succes te maken. Leesbaar, modern design en een groot bereik.

Geïnteresseerd?

Informatie via Sjuul Paradijs (paradijs@trustedmedia.nl)