Ervaring in reputatie en issues bij TM Communicatie

Mark Rutte

Ervaring in reputatie en issues bij TM Communicatie

Wij als Trusted Media Communicatie weten als geen ander hoe belangrijk reputatie is voor een organisatie en welke stappen je moet nemen om de reputatie van merken en van personen te beschermen. Daarvoor zetten wij voor onze opdrachtgevers een uitgekiende strategie uit, die leidt tot een aanpak die hout snijdt. Planmatig helpen wij u en uw bedrijf met een communicatiestrategie en indien nodig staan wij u bij publicitaire aanvallen op uw merk of bedrijf met raad en daad aan uw zijde.

We werken met vier zeer ervaren consultants die van alle markten thuis zijn en die over een schat van ervaring beschikken in de mediawereld. Heel concreet: we staan u bij, we trainen u en uw MT en we beschikken over een uitvoeringsapparaat dat u terzijde staat. In tijden van crisis, (dreigende) reputatieschade en issues staan we klaar om te helpen. Omdat we gewend zijn om te opereren in crisissituaties zijn we ook onmiddellijk inzetbaar.

TM Communicatie werkt voor financiële instellingen, corporate ondernemingen en voor organisaties die op het snijvlak van politiek en samenleving actief zijn. Met aantoonbaar resultaat. Met TM Communicatie haalt u ervaren adviseurs in huis, die de media letterlijk van binnen en van buiten kennen. Wie onze opdrachtgevers zijn blijft vertrouwelijk.

Meer ervaring in communicatie, pr en mediastrategie is er in Nederland niet te vinden.