FrontPage in Business Class

Business Class

FrontPage in Business Class

Zondag 3 november legde Sjuul Paradijs van Trusted Media in de talkshow Business Class van Harry Mens uit waarom het newsroomplatform FrontPage voor een bedrijf van betekenis kan zijn.

Paradijs: ,,FrontPage is hét professionele newsroomplatform waar elke organisatie het eigen nieuws, directie-statements, persberichten, vlogs, blogs en alle andere info gericht op media op één plek online samenbrengt. In één oogopslag vinden nieuwsmedia hier uw relevante nieuws. De FrontPage-newsroom wordt gebruikt als het centrale communicatieplatform en de ideale sprinkplank naar redacties en (sociale) media.”

Harry Mens vroeg aan Sjuul Paradijs wat Trusted Media precies doet.

,,In Publishers produceren we kranten, waaronder City, publieksbladen, zoals DenD en Oranje Boven, relatiemagazines en onlinechannels. In onze communicatietak adviseren mediaspecialisten op strategisch niveau directies en organisaties”, aldus Paradijs in Business Class.

Paradijs vertelde dat FrontPage een ontwikkeling is van de partners Trusted Media en Performance Department. Volgens hem is dat ook de toegevoegde waarde. De mensen achter Trusted Media hebben een media-achtergrond. Performance Department ontwierp als gerenommeerd online marketingbureau het platform.

FrontPage

Wil je alles weten van FrontPage ga dan snel naar www.frontpage.nl.

Business Class

Business Class te gast in het Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee.

Le Garage

Le Garage, de bistro in Amsterdam-Zuid, heeft zichzelf vernieuwd na het overlijden van oprichter Joop Braakhekke.