Indrukwekkende media-boodschap zakenvrouw Rahma el Mouden

Neelie kroes

Indrukwekkende media-boodschap zakenvrouw Rahma el Mouden

Trusted Media heeft de afgelopen weken de mediacampagne van zakenvrouw Rahma el Mouden en de lancering van haar boek ‘De weg naar mijn vrijheid’ op mediastrategisch gebied begeleid.

Communicatie en mediastrategie behoren naast de productie van content, magazines, kranten en online-media tot de kernactiviteit van Trusted Media.

Trusted Media Communications begeleidt met een aantal mediaconsultants opdrachtgevers (personen, bedrijven en organisaties, ook internationaal) tijdens campagnes en intensieve, mediagerelateerde trajecten.

De bijzondere onderneemster Rahma el Houden, die haar indrukwekkende levensverhaal in boekvorm uitgebracht, kon haar boodschap in uitvoerige interviews in onder meer De Telegraaf, Het Parool, NRC, Libelle, WNL, Kunststof, Radio 1 etc. uiteenzetten. Neelie Kroes, voormalig eurocommissaris, nam het eerste exemplaar in ontvangst tijdens een grote bijeenkomst in het Koninklijk Instituut voor de Tropen.

Daarnaast hielp Trusted Media bij de bouw van de newswoom van de onderneemster, passend in het idee ‘Ga Uitgeven’. Al het nieuws over en rond Rahma el Mouden is hier te vinden.

 

Rahma