Ja!!! Eerste kookschrift van Trusted Media Publishers naar de drukker

Het eerste boek dat door Trusted Media Publishers is vervaardigd, ligt vandaag op de persen. Maandenlang is er aan gewerkt door een geweldig team en het resultaat komt heel snel naar buiten. Vanaf 5 mei is het kookschrift (Ja, want dat is het!) van de vrolijkste tv-kok van Nederland Sharon de Miranda te koop.

Sharon is bekend als kok van het tv-programma BinnensteBuiten, van het lunchrestaurant Tante Truus in Almere en als kok van het maandmagazine D&D. Ze vindt dat echt Iedereen kan Koken.

Dat is ook meteen de titel van het kookschrift. Geen ingewikkelde toestanden, geen potsierlijke Michelin-acrobatiek in de keuken, maar wel meer dan 40 echte Sharon-gerechten en tientallen tips voor achter het fornuis. De liefde voor koken van Sharon zal aanstekelijk werken op alle kookvrienden die dit boek gaan lezen én gebruiken.

De oprichters van Trusted Media waren destijds betrokken bij succesvolle uitgaves bij Telegraaf Media Nederland van actuele boeken (met hoge oplages) over het koningshuis, misdaad en lifestyle, zoals de dieetboeken van Dr. Frank.

,,Sharon is een groot talent”, zegt Sjuul Paradijs van Trusted Media Publishers over de tv-kok. ,,Ze laat zich inspireren door 12 kookvrienden en ze zet miljoenen Nederlanders bijna dagelijks aan om vooral zelf aan de slag te gaan met gezond eten en koken.”

Binnenkort veel meer over Iedereen kan Koken. Voor meer informatie over het kookschrift van Sharon de Miranda, interviews etc.: paradijs@trustedmedia.nl