Laat je trainen door experts van Trusted Media voordat je de media binnenstapt

Mediastrategie

Laat je trainen door experts van Trusted Media voordat je de media binnenstapt

Trusted Media Communications traint week in week uit talloze mensen uit het bedrijfsleven en instellingen om ze te prepareren voor hun mediaoptredens. Van onze expertise wordt ook gebruikt als topfunctionarissen optreden bij vergaderingen/bijeenkomsten waarbij veel media-aandacht wordt verwacht.

Voor directies en besturen worden deze trainingen op maat gemaakt. We stomen kandidaten klaar voor optredens op radio, tv en voor kranteninterviews. We gaan daarbij altijd uit van de authenticiteit van de persoon. We helpen om de boodschap aan te scherpen en om die over het voetlicht te krijgen. Van de training worden video-opnames gemaakt en die bespreken we. Het helpt dat we altijd met een journalistieke blik kijken naar optredens. Voordat de trainingen plaatsvinden, maken we een analyse en die bespreken we vooraf.

Onze trainers/coaches opereren in verschillende samenstellingen. Ook bij hoge urgentie (in crisissituaties) zijn we uiteraard beschikbaar. De mediatrainingen van Trusted zijn bedoeld voor: CEO’s, leden raden van bestuur, directies, politici. Uiteraard is vertrouwelijkheid gegarandeerd.

Neem bij interesse contact met op via Jan-Kees Emmer (emmer@trustedmedia.nl)