MKB-voorman Vonhof in vernieuwde Uitzendscope, gemaakt door Trusted Media Publishers

Uitzendscope

MKB-voorman Vonhof in vernieuwde Uitzendscope, gemaakt door Trusted Media Publishers

,,Het kabinet is bezig met de arbeidsmarkt van gisteren”, aldus voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland in een groot interview in het julinummer van het vernieuwde Uitzendscope, het kwartaalblad en het online-kanaal over de arbeidsmarkt, flexwerk en ondernemen van WePayPeople.

Het creatieve team van Trusted Media Publishers (TMP) heeft de redactionele formule in overleg met opdrachtgever WePayPeople opnieuw ontwikkeld en een nieuwe redactionele strategie geformuleerd voor zowel print als online.

In het juli-nummer gaat MKB-voorman én ondernemer Jacco Vonhof uitvoerig in op de huidige situatie op de arbeidsmarkt en de Wet arbeid in balans.

,,Datgene wat het kabinet nu voorstelt voor de arbeidsmarkt is een echo van de tijd van weleer”, aldus Vonhof. ,,Het kabinet denkt dat ze met deze nieuwe wet de toekomst kan veranderen. De nieuwe arbeidswetgeving is bezig met de economie van gisteren, terwijl we juist bezig moeten zijn met de arbeidsmarkt van morgen.”

Verder o.a. in deze Uitzendscope: ‘De GIG Economy komt eraan!’, een analyse van deskundige Wim Davidse over de flexmarkt: Op de golf van de 4eIndustriële Revolutie, een analyse over het pensioenakkoord en een column ABN AMRO Banker Han Mesters: Uitzenders op weg naar digitaal impresariaat.

Journalistiek producent TMP is onderdeel van het mediabedrijf Trusted Media. Behalve Uitzendscope (gericht op de flexmarkt) produceert TMP magazines en kranten, waaronder de publieksbladen met hoge oplages DenD, Oranje Boven en huis-aan-huiskrant City, entertainmentchannel DenD en een aantal newsrooms. Daarnaast maakt TMP relatiemagazines voor bedrijven en organisaties in print en online.

Ander onderdeel van Trusted Media is Trusted Media Communications met communicatie-experts die bedrijven, instellingen en ondernemers op het terrein van mediastrategie, public relations, mediatrainingen en issues (politiek, bedrijfsleven, samenleving) adviseren en bijstaan. Trusted Media beschikt over een breed relatienetwerk in Nederland, in de journalistiek, bedrijfsleven en politiek.