One-Stop-Media bij Trusted Media Publishers

One-Stop-Media bij Trusted Media Publishers

Vanaf de brainstorm, redactie, productie, lezersonderzoek tot en met de distributie. Wij noemen het bij Trusted Media Publishers One-Stop-Media. Met bewezen ervaring en expertise (nu en in het verleden bij TMG) produceren wij voor u én met u uw eigen unieke magazine, krant en newsroom.

Afhankelijk van de uitgeefdoelen (dna, doelgroep, inhoud, oplage, frequentie, on- en offline) gaan we samen aan de slag. De oprichters van Trusted Media Publishers Ted Trimbach (voormalig uitgever bij Telegraaf Media Groep Nederland), Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer hebben een sterke journalistieke achtergrond en beschikken uiteraard over een brede uitgeefervaring.

Met een eigen kernredactie (tekst, design, digitaal, foto/video) produceert Trusted Media Publishers voor opdrachtgevers hun media-uitingen. We beschouwen uw  eigen medium als het ‘kloppende hart’ in uw organisatie.

We starten altijd met een creatief proces, waarin we samen met de teams inhoud en vorm van het product bepalen. Vervolgens zoeken we bij printproducten de juiste drukkerij en de distributievorm die aansluiten bij de gemaakte keuzes. Online werken we samen met succesvolle partners. We kunnen u verschillende succesvolle cases laten zien waar we voor maximaal bereik gaan of juist voor selectief bereik.

Onderdeel van de One-Stop-Media benadering is lezersonderzoek. Als onderdeel in de creatiefase of later als het magazine of de krant kan worden voorgelegd aan lezerspanels. Uiteraard zijn er geen financiële verrassingen. De business-case wordt vooraf gemaakt.

Heeft u ideeën op uitgeefgebied, zoekt u een partner voor uw relatiemagazine of wilt u uw nieuws samenbrengen in uw eigen newsroom? Bel of kom langs op de Donauweg 10 in Amsterdam-Westpoort.