Oranje Boven grootste royaltymagazine van Nederland

Oranje Boven

Oranje Boven grootste royaltymagazine van Nederland

Oranje Boven is het grootste royaltymagazine van Nederland en verschijnt elk kwartaal. Het blad wordt door Trusted Media Publishers journalistiek geproduceerd in opdracht van Brookland uit Sassenheim en is helemaal gratis te vergrijgen bij alle filialen van Dirk van den Broek, Dirck III en DekaMarkt.

Ook de allerlaatste kersverse Oranje Boven – met een geweldige foto van de koninklijke familie in Sevilla op de cover – staat boordevol royaltynieuws. Voor alle Nederlanders die houden van de Oranjes en volledig op de hoogte willen blijven van het wel en wee van de Europese koningshuizen is Oranje Boven de belangrijkste informatiebron.

In deze laatste editie veel nieuws: de geboorte van baby Archie van Meghan en Harry, de viering van Koningsdag, het bezoek van Máxima aan Ethiopië en een reportgae uit Thailand waar de nieuwe koning werd gekroond.

Met uiteraard schitterende fotoreportages en columns van Maxima-mode-expert Josine Droogendijk, Jeroen Snel, Jan-Kees Emmer en vele anderen. Voor puzzelaars is de Oranje Kwis een breinbreker.

Het meest actuele royaltynieuws vind je 24/7 op www.dend.nl.