Q&A Trusted Media Publishers

Wie zijn de mensen achter de nieuwe uitgeverij?

Media-ondernemers Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer zijn de oprichters van Trusted Media BV en TM Publishers BV (TMP).

Waarom is TM Publishers opgericht?

In de uitgeefwereld is er sprake van een revolutie. TMP is in staat om met innovatieve verdienmodellen bestaande en nieuwe uitgevers te helpen met contentcreatie, commerciële ondersteuning en distributie over de verschillende kanalen.

Wat gaat TMP doen?

TMP houdt zich bezig met het creëren en het exploiteren van spraakmakende content in print en online. Wij denken anders als het gaat om verdienmodellen en staan open voor innovatieve samenwerkingsverbanden met uitgevers en bedrijven, die delen van hun uitgeeftaken willen uitbesteden aan een professionele, journalistieke organisatie. Concurrerend in creativiteit maar ook qua kosten.

Ziet TMP kansen online of ook in print?

Trusted Media Publishers overlegt en adviseert over het meest passende platform voor de boodschap van de partners. Daarbij zijn we niet kieskeurig. Alles kan. Van een tabloid, magazine, glossy tot en met een online magazine. Maar ook journalistieke regie op bestaande online-platformen is mogelijk.

Hoe kan TMP uitgevers, bedrijven en instellingen ontzorgen?

Wij nemen het contentcreatie- en het productieproces uit handen. Met ons team van ervaren contentmakers, die zijn voorzien van een goede antenne voor een spraakmakende, journalistieke aanpak, maken we content die authentiek en aanraakbaar is. Maar we hebben ook mensen met een schat aan uitgeefervaring, die ervoor zorgen dat uw productie tegen zeer concurrerende tarieven wordt gemaakt. Daarnaast beschikken we over commerciële kracht die het mogelijk maakt partijen bij elkaar te brengen.

Waar is Trusted Media Publishers gevestigd?

TMP heeft zich gevestigd in het mediakwartier van Amsterdam-Sloterdijk: naast Elsevier en tegenover Telegraaf Media Groep in Gebouw West aan de Donauweg 10. De keuze voor deze locatie berust op toeval, maar is bekend terrein voor de TMP-oprichters Emmer en Paradijs, voormalige hoofdredacteuren van De Telegraaf.