Schakel mediastrategen in van Trusted Media Communications

Mediastrategie

Schakel mediastrategen in van Trusted Media Communications

Het recente geblunder bij een landelijk retailbedrijf met een Qatar-campagne is een harde les voor ondernemingen en instellingen waar in sommige gevallen soms geen of nauwelijks besef bestaat over de impact van media op de reputatie van de organisatie en de bestuurders.

Sta je als organisatie in het middelpunt van de publieke belangstelling dan ben je kwetsbaar. Laat dan de media-impact toetsen, is ons dringende advies aan ceo’s en directies. Schakel dan specialisten in met aantoonbare media-ervaring.

Voor Trusted Media Communications is een aantal mediastrategen actief met jarenlange bewezen ervaring in de landelijke journalistiek en op het terrein van communicatie. Onderschatting van de kracht van media beschouwen wij als team van Trusted Media een van de grootste risico’s binnen organisaties. Blindvaren op de expertise van de eigen communicatie- en marketingafdeling, vaak zonder professionele ervaring, leidt aantoonbaar tot risico’s.

Sinds de oprichting in 2016 heeft Trusted Media Communications talloze opdrachtgevers terzijde gestaan die behoefte hebben aan een professioneel klankbord op het gebied van hun mediastrategie. In Nederland zijn er nauwelijks communicatiebureaus te vinden met zo veel aantoonbare ervaring op het gebied van issue- en reputatiemanagement als Trusted Media Communications.

Uiteraard werken wij op basis van vertrouwelijkheid voor onze opdrachtgevers, die zich bewegen op het grensgebied van bedrijfsleven, overheid, bestuur en media. ,,Product-pr is niet onze expertise”, aldus Sjuul Paradijs, een van de oprichters van Trusted Media. ,,Wij bewegen ons op het terrein van mediastrategie en adviseren op dit gebied.”

Trusted Media verzorgt mediatrainingen voor ceo’s, directies en management teams. Daarnaast staan wij – soms ook tijdelijk – personen bij met een hoog mediaprofiel. Meer info: info@trustedmedia.nl