Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer in de media

Sjuul Paradijs

Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer in de media

De oprichters van Trusted Media, Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer, zijn met enige regelmaat te gast in radio- en televisieprogramma’s om commentaar te geven op actuele gebeurtenissen. Het gaat veelal over het gesprek van de dag en issues in de Nederlandse en buitenlandse politiek. Zo zijn ze te zien en te horen bij onder meer Op1, WNL op Zondag, Goedemorgen Nederland, Radio 1 en bij BNR.

Paradijs heeft als achtergrond financiële en politieke journalistiek. Daarnaast leidde hij de redacties van Telegraaf Landelijke Media en richte hij Omroep WNL op. Emmer was in het verleden Amerika-correspondent en verslaggever Koninklijk Huis.

Zowel Paradijs als Emmer treden voor Trusted Media op als consultants op het terrein van strategisch media advies. Trusted Media beschikt verder over een team adviseurs dat gespecialiseerd is in het geven van mediatrainingen, op achtergrond toetsen van het mediabeleid maar ook biedt het bedrijf services, zoals de productie en verzending van persberichten. De communicatie-adviseurs onderhouden uiteraard uitstekende relaties met redacties en journalisten van landelijke media.