TMP maakt krant voor Ondernemershuis Nederland

Mark Rutte

TMP maakt krant voor Ondernemershuis Nederland

Trusted Media Publishers heeft in opdracht van de partners van het kersverse Ondernemershuis Nederland in Den Haag de speciale openingskrant geproduceerd. Premier Mark Rutte, die gisteren het gebouw aan het Toernooiveld in het hartje van Den Haag en op steenworpafstand van het Binennhof, opende  het Ondernemershuis en nam ook het eerste exemplaar in ontvangst.

Mark Rutte

Sjuul Paradijs (Trusted Media) en Mark Rutte. Foto: Jeroen Hiemstra/Ondernemershuis

 

Het eerste exemplaar werd aan hem uitgereikt door Hans Biesheuvel, voorman van ondernemersorganisatie ONL. Ondernemershuis Nederland herbergt o.a. de Nederlandse Organisatie van Accountantsadviseurs (Novaa/Novak), Sira Consulting, Stichting ONL en het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf.

Violgens Rutte, die een column schreef voor de krant, weten politici vanaf nu dat dichtbij de politieke arena een ‘vraagbaak’ en kenniscentrum is gevestigd. ,,Ik juich het van harte toe dat de partners die gehuisvest zijn in Ondernemershuis Nederland ondernemen nog wat gemakkelijker maken”, schrijft Rutte.

Trusted Media Communications geeft aan 15 bedrijven en instellingen strategisch media-advies. Trusted Media Publishers produceert met de redactieteams kranten (waaronder het nieuwe huis-aan-huis blad in Nederland CITY), magazines en populaire online channels (waaronder www.dend.nl).

Ook geïnteresseerd in een eigen krant of een newsroom voor uw bedrijf? info@trustedmedia.nl

Bladerbare versie van de krant: