Trusted Media begeleidt deze week twee overnames

Trusted Media begeleidt deze week twee overnames

We mogen en zijn best een beetje trots op Trusted Media Communications & Media Strategy. Deze week begeleiden we twee overnames, waarbij we onze opdrachtgevers terzijde staan met strategische media-adviezen. Maar we voorzien ze ook van persberichten, ‘messagehouses’, draaiboeken, talking points en we slaan een brug naar de relevante media. Een paar keer per maand worden leiders van organisaties door ons team professioneel klaargestoomd om in interviews hun boodschap vlijmscherp te formuleren en effectief te communiceren. Inclusief cameratraining en een rollenspel.

Vanaf de start van Trusted Media nu bijna vier jaar geleden stond dit model ons ook voor ogen: naast mediastrategie en communicatie een tweede bedrijf met contentproductie door journalisten als onderdeel van ons pakket services.

Trusted Media Publishers produceert acht newsrooms via het door ons ontwikkelde FrontPage-platform. We maken magazines en kranten in hoge oplagen. Maar ook het entertainmentkanaal DenD.nl met inmiddels een miljoenenpubliek wordt creatief en journalistiek ingevuld door onze redactie.

Meer weten over ons aanbod? (paradijs@trustedmedia.nl)