Intensieve mediatraining vóór en dóór professionals

Media Training

Intensieve mediatraining vóór en dóór professionals

Trusted Media is zeer ervaren in het klaarstomen van leiders van organisaties en directieteams voor media-optredens op radio, televisie en in kranten. Ter voorbereiding op mogelijke optredens wordt er een intensief programma gevolgd.

Met kandidaten wordt geoefend met talking points, gesprekstechnieken en vooral hoe je baas blijft over je eigen boodschap.

De trainingen, verdeeld in dagdelen, worden vastgelegd op camera om een levensechte situatie van een talkshow, een actualiteitenprogramma of een spreekbeurt voor een zaal na te bootsen. Bovendien wordt er getraind in rollenspellen om uiteindelijk een optimaal resultaat te bereiken.

De uitkomst is dat de woordvoerder van het bedrijf optimaal voorbereid aan de start verschijnt. Hij of zij kan na de mediatraining op professionele wijze de boodschap overbrengen: authentiek, zelfverzekerd en met overtuiging.

De mediatrainingen worden gegeven door professionals die hun sporen in de journalistiek, communicatie en crisis-pr ruimschoots hebben verdiend.

Het spreekt vanzelf dat Trusted Media ook in het vervolgtraject helpt met adviezen.

Informeer bij Trusted Media naar de mogelijkheden: info@trustedmedia.nl