Trusted Media biedt compleet mediapakket: van strategie tot krant

Trusted Media begeleidt een flink aantal opdrachtgevers op het terrein van media-strategie. De adviestak en de uitgeverij Trusted Media Publishers gaan dan hand-in-hand. Van strategisch media-advies, mediatrainingen, intensieve contacten met de media tot en met de productie van persberichten, newsrooms, magazines en kranten.

,,Wij bieden het complete arsenaal als de opdrachtgever dat wil en we vullen dat voor hen ook journalistiek in”, zegt Sjuul Paradijs, een van de oprichters van Trusted Media. Volgens Paradijs zijn er maar weinig bureaus in Nederland die dit alles kunnen bieden omdat ze de expertise en flexibiliteit ontberen. ,,Ik noem Trusted Media ook wel eens gekscherend een supermarkt op het gebied van media.”

Voorbeeld van deze integrale aanpak is NPEX, het platform voor groeifinanciering dat afgelopen week belangrijk nieuws te melden had. NPEX heeft van de AFM als eerste in Nederland een zogeheten MIFID-vergunning ontvangen en dat nieuws is dezer dagen naar buiten gebracht via interviews in het FD en De Telegraaf.

Behalve de begeleiding hiervan heeft Trusted Media daarnaast in recordtempo een krant (NPEX Nieuws) vervaardigd, die binnen 24 uur ook werd gedrukt, een video geproduceerd en persberichten gemaakt.

Telegraaf NPEX
fd npex

De bladerversie van de speciale krant NPEX Nieuws, vervaardigd door Trusted Media Publishers, vindt u hier:

Schermafbeelding-2018-04-05-om-23.56.58-707x1024