Trusted Media: communicatiestrategie én publishing

Trusted Media

Trusted Media: communicatiestrategie én publishing

Drie jaar geleden is Trusted Media opgericht door Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer. Inmiddels heeft het mediabedrijf twee volwaardige onderdelen: Trusted Media Communicatiestrategie en Trusted Media Publishers.

Voor Trusted Media Communicatie zijn vier senior communicatiestrategen actief. Zij begeleiden momenteel 15 bedrijven en instellingen op het gebied van mediarelations, issue-management en public affairs. Opdrachtgevers zijn diverse corporate ondernemingen, finance, ceo’s en non profit-instellingen. Behalve strategisch advies maken cliënten ook gebruik van diverse diensten. In overleg met de opdrachtgevers vervaardigt ons team de persberichten, de mediamonitor en de journalistieke invulling van de eigen newsrooms. De consultants beschikken over een groot netwerk, ook in de journalistiek, en staan opdrachtgevers bij.

Trusted Media Publishers is een productiehuis voor kranten, magazines en online-channels. Dit onderdeel is ontstaan omdat er binnen ons bedrijf grote ervaring en creativiteit is in het produceren van journalistieke producten. Publieksmedia als DenD, Oranje Boven en DenD.nl worden gemaakt bij Trusted Media Publishers evenals het HAH-blad City dat momenteel wekelijks in Amsterdam verschijnt. Maar ook special-interestbladen en relatiemagazines, zoals Uitzendscope en NPEX Nieuws, worden door TM-redactie vervaardigd. Een creatief team, bestaande uit journalisten, redacteuren en vormgevers, maakt rake, toegankelijke producten. TM Publishers zorgt ook voor het complete drukproces en de online-strategie voor de diverse channels.

Voor meer informatie: info@trustedmedia.nl