Trusted Media is uw partner in media

DenD

Trusted Media is uw partner in media

CityTrusted Media Publishers vervaardigt in opdracht van bedrijven en instellingen magazines, kranten en newsrooms. Onze redacties maken reportages, interviews en begeleidt columnisten. Art directors en vormgevers ontwerpen de designs voor de online en offlineproducten. Ook drukwerktrajecten begeleiden wij.

Deze week verschenen CITY met op de cover de nieuwe directeur van het DeLaMar-theater Andreas Fleischmann, NPEX Nieuws met vier pagina’s verhalen en interviews over de effectenbeurs voor middelgrote bedrijven en DenD met de Bon Bini-clown Jandino op de cover. En voor uw dagelijkse portie entertainment kunt u terecht bij dend.nl, een snelgroeiend online medium voor al het denderende nieuws uit de wereld van showbusiness, theater, tv en media.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf over relatiemagazines en nieuwe concepten. Kom bij ons langs in Gebouw West in Amsterdam om met ons te brainstormen over de mogelijkheden. Trusted Media Publishers ontzorgt u volledig bij de productie van uw relatiemagazines. Mail naar: paradijs@trustedmedia.nl