Trusted Media lanceert Aviationwatch.nl

Trusted Media lanceert vandaag het eerste onafhankelijke luchtvaartnieuws- en opinieplatform van Nederland: aviationwatch.nl.

Nieuws en opinies over de Nederlandse luchtvaart, Schiphol, KLM, vliegtuigbouwers en de mensen die actief zijn in de luchtvaart en reiswereld staan centraal bij Aviationwatch.

De nieuwe luchtvaartsite is een initiatief van Trusted Media in samenwerking met luchtvaartjournalist Arnold Burlage.

Volgens de oud-Telegraaf-journalist is er in Nederland grote behoefte aan een onafhankelijk medium dat bericht over de ontwikkelingen in de luchtvaart, de reiswereld en de internationale ontwikkelingen op dit gebied.

,,Het is belangrijk dat de honderdduizenden Nederlanders die in Nederland werkzaam zijn in deze sector onafhankelijke opinie en nieuws kunnen lezen over deze belangrijke sector van Nederland, aldus Burlage, die in december opstapte als columnist bij luchtvaartnieuws.nl uit onvrede over de invloed van de luchthaven Schiphol op zijn columns.

Trusted Media wil met aviationwatch.nl de onafhankelijkheid van journalistiek en opinie centraal stellen. Naast Burlage zullen aantal andere sleutelspelers uit de Nederlandse luchtvaartwereld opinies gaan schrijven.

,,Voor ons is Aviationwatch een nieuwe journalistieke activiteit in onze strategie om een breed media-bedrijf te ontwikkelen,” aldus Jan-Kees Emmer van Trusted Media. ,,Aviationwatch.nl is een kritisch en onafhankelijk platform. Dat is in het belang van de lezers en de partners van Aviationwatch.”