Trusted Media Publishers maakt ook jouw magazine, programmablad of krant

Trusted Media maakt City

Trusted Media Publishers maakt ook jouw magazine, programmablad of krant

Trusted Media Publishers uit Amsterdam stond aan de wieg van City, een van de grootste huis-aan-magazines van Nederland. Het initiatief van H.A.H. Retail uit Baarle Nassau om in Amsterdam het startschot te lossen voor een nieuw medium is uitgegroeid tot een magazine dat inmiddels in vijf steden verschijnt: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Tilburg en Den Haag.

Met elke week lokaal nieuws, maar ook is er redactioneel veel aandacht voor lifestyle: Eten & Genieten, Huis & Tuin en Mooi & Gezond heten de drie rubrieken. Daarnaast spreekt de City-redactie elke week weer met een bekende Nederlander. Hij of zij is actief in de wereld van de sport, cultuur of radio&tv. Bovendien staat City wekelijks boordevol met aanbiedingen. Die combinatie zorgt ervoor dat City heel snel landelijke naamsbekendheid heeft opgebouwd bij lezers én adverteerders.

Ons mediabedrijf Trusted Media Publishers vervaardigd wekelijks de inhoud van City. Dat doen we op professionele en efficiënte wijze met journalisten die van wanten weten.

Wilt u meer weten over onze creativiteit, redacties en de kennis op het gebied van productie online en in print? Kom praten met ons over uw magazine, relatiemagazine of krant die u wilt uitbrengen.

Neem contact met ons op: Sjuul Paradijs (paradijs@trustedmedia.nl).