Trusted Media Publishers produceert naar Ditjes & Datjes, Oranje Boven nu ook Lekker Doen

Trusted Media Publishers

Trusted Media Publishers produceert naar Ditjes & Datjes, Oranje Boven nu ook Lekker Doen

De eerste Lekker Doen rolde dit voorjaar van de persen. Dit lifestyle-magazine van Dirk van den Broek Supermarkten is de opvolger van het DIRK en wordt geproduceerd door Trusted Media Publishers in Amsterdam.

Het redactieteam van Trusted Media Publishers produceert niet alleen de gloednieuwe Lekker Doen, maar ook het bekende familieblad Ditjes & Datjes en het grootste royaltyblad van Nederland, Oranje Boven.

De opvolger van het blad DIRK is voor veel klanten van Dirk een allereerste kennismaking. Voor anderen is Lekker Doen, waarvan de tweede editie komende week verschijnt, een weerzien.

Trusted Media Publishers (TMP) is het mediabedrijf van Sjuul Paradijs, Jan-Kees Emmer en Ted Trimbach. Vanuit een journalistieke achtergrond produceert de redactie van TMP content in diverse vormen, kranten, magazines en online. dat geldt ook voor DenD.nl dat zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een van de grootste entertainmentkanalen van Nederland.

,,We zijn ontzettend trots dat we deze bladen en website mogen maken en waarin we onze expertise op het gebied van redactie en uitgeven kunnen inzetten”, aldus Sjuul Paradijs.

Klanten van Dirk van den Broek en Dirck3 kunnen maandelijks Ditjes en Datjes (DenD) met maar liefst 96 pagina’s gratis meenemen bij de vestigingen. Oranje Boven, ook 96 pagina’s dik, verschijnt elk kwartaal en het magazine Lekker Doen zeven keer per jaar.

Meer weten over onze aanpak? Neem dan met ons contact op: telefoon: 020 261 6956 of mail: paradijs@trustedmedia.nl

DenD.nl

Oranje Boven

Ditjes en Datjes