Trusted Media Trainingen

Trusted Media Trainingen

Onzeker over je boodschap of je presentatie? Staat je bedrijf, jijzelf of je team in het middelpunt van de (media-)belangstelling? Heeft je organisatie behoefte aan voorbereiding voor een optreden in de media? Staat je reputatie op het spel?

Het zijn verzoeken die we bij Trusted Media Communications bijna wekelijks ontvangen. Ook met alle opgedane ervaring is het goed om je boodschap zo scherp mogelijk over het voetlicht te brengen. Op verschillende niveaus geven wij mediatrainingen. Een team kan bijvoorbeeld intensief getraind worden om de communicatie aan te scherpen. CEO’s of bestuurders worden in kort tijd bestek klaargestoomd om met een boodschap de media op te zoeken. Veelal worden kandidaten getraind met behulp van camera. Trusted Media Trainingen zorgt ook voor begeleiding door Q&A’s en Talking Points te leveren voor het media-optreden.

Uiteraard werken onze trainers op vertrouwelijke basis. Onze opdrachtgevers maken we niet bekend. CEO’s van corporate ondernemingen, raden van commissarissen, management teams, bestuurders van diverse instellingen en BN’ers met reputatieproblemen worden geadviseerd en getraind. Neem contact op voor meer informatie.