Waarom kiezen voor Trusted Media Communications?

Waarom kiezen voor Trusted Media Communications?

1:

Trusted Media Communications levert full-service communicatie aan ondernemingen en organisaties die op zoek zijn naar professionele en effectieve PR.

2:

Met Trusted Media Communications bieden we opdrachtgevers strategische media-adviezen. We onderhouden op structurele basis mediarelaties. We bereiden leden van directies voor via mediatrainingen op interviews en andere media-optredens. We monitoren de media voor o.a. corporate-communications. We bieden persoonlijke begeleiding in reputatiemanagement en opinievorming. We geven effectieve mediaworkshops voor directies.

3:

TM Communications heeft in tegenstelling tot veel andere bureaus aantoonbaar een ijzersterk journalistiek netwerk en beschikt over jarenlange expertise in de media.

4:

Trusted Media Publishers produceert voor opdrachtgevers van TM Communications content in de vorm van persberichten. We zijn contentpartner met FrontPage, een newsroom op maat voor organisaties. Daarnaast produceert TM Publishers magazines, kranten en online-channels die door onze redactieteams redactioneel worden ingevuld.

5:

Trusted Media Communications opereert op basis van vertrouwen en vertrouwelijkheid. Onze opdrachtgevers zijn onder andere actief in finance, food, retail, travel, media en politiek.