Trusted Media start serie workshops voor communicatieprofessionals

Paradijs & Emmer Trusted Media, het mediabedrijf van voormalige hoofdredacteuren van De Telegraaf Sjuul Paradijs en Jan­-Kees Emmer, start vanaf juni dit jaar met een serie workshops ‘Ga Uitgeven’ die bedoeld is voor professionals in communicatie, pr en media.

Kennis over de inrichting van de eigen mediakanalen, het organiseren van een newsroom en het creëren en monitoren van contentstromen vormen de inhoud van de intensieve sessies. Daarin is ook volop aandacht voor jounalistiek op het snijvlak van de traditionele media en de eigen mediakanalen van overheden, bedrijven en instellingen.

,,Iedereen in communicatie, woordvoering en andere mediaprofessionals is bezig met deze ontwikkelingen en wij kunnen ze daarbij helpen”, aldus Sjuul Paradijs, die in januari van dit jaar samen met Emmer het boek ‘Ga Uitgeven’ uitbracht.

,,Wij merken dat in het bedrijfsleven, maar ook in de non­profitsector veel vraag en belangstelling is naar deze workshops. Dat is ook de logische reden waarom we hiermee starten. We kunnen op die manier onze kennis overbrengen.”

Volgens Jan­-Kees Emmer is ‘Ga Uitgeven’ de basis voor het denken over de grote kansen die de eigen mediakanalen bieden. ,,Authentieke en exclusieve content zorgt uiteindelijk voor bereik. Dat gaat niet vanzelf. Dat proces moet je onder de knie zien te krijgen, waarbij je geen koudwatervrees moet hebben.”
In juni van dit jaar gaan de workshops van start op verschillende plekken in Nederland. Meer informatie via www.trustedmedia.nl

Voor meer informatie: www.trustedmedia.nl

Jan-­Kees Emmer Sjuul Paradijs
06 22934204

Tags: