STRATEGISCH MEDIA-ADVIES

ANALYSE – NIEUWSGERICHT – SCHERP – ISSUE

Communications

Trusted Media staat opdrachtgevers bij met communicatie-adviezen als het er om kan gaan spannen. ‘Het moet ergens over gaan.’ Dat doen we op permanente basis of per project. In crisissituaties staan wij beslissers binnen een organisatie met raad en daad bij. We maken communicatieplannen, waarin we kansen en risico’s vastleggen. Faciliteren media-contacten. We houden de vinger aan de pols.

Mediatoets

Voordat het mediageweld losbarst, is het verstandig om uw plannen vooraf te laten toetsen door Trusted Media. Wij adviseren op het moment dat inhoud en vorm nog kunnen worden aangepast. Dat noemen wij de preventieve mediatoets. U wordt professioneel voorbereid op dat wat gaat komen in de media. Het helpt u bij de voorbereiding, omdat we een inschatting maken van de effecten van uw boodschap.

Mediatrainingen

Trusted Media verzorgt met succes elke maand een aantal mediatrainingen in de publieke en private sector. CEO’s en politici worden intensief getraind ‘op camera’ en er wordt indien nodig ‘geschaafd’ aan de boodschap. Ook groepen worden begeleid als het gaat om bijvoorbeeld ‘media-awareness’. Informeer naar de mogelijkheden. We zorgen voor maatwerk en werken alleen met ervaren professionals die vanuit verschillende rollen actief zijn in de media.

Media-relations en public affairs

Trusted Media onderhoudt voor opdrachtgevers een breed netwerk van mediarelaties in Nederland. We helpen bij de formulering van de de boodschap en wijzen de weg naar redacties en gespecialiseerde journalisten. We organiseren achtergrondgesprekken tussen bestuurders en journalisten, interviews en persconferenties, passend bij de gekozen communicatiestrategie. Ook in kwesties die het overheidsbestuur raken.