Stage: Webredacteur

Zit je vastgekleefd aan insta? Kijk je iedere dag RTL Boulevard en Shownieuws. Slaat je hart over als je een nieuwtje leest over je favoriete ster? Wil je daar over schrijven, bloggen met als doel een professioneel showbizzredacteur te worden? Dan ben je op de redactie van Trusted Media Publishers op het goede adres. Wij maken het populaire dend.nl, een populaire nieuwssite met nieuws, entertainment en sport met een originele kijk op het nieuws.

 

Vignet Stage

 

Wat ga je doen?

Je gaat meehelpen met schrijven van originele artikelen over het dagelijks wel en wee van de sterren en je helpt mee bij het schrijven voor en plaatsen van artikelen voor City. Het nieuwe huis-aan-huis blad. Je helpt bij het schrijven van nieuwsbrieven en het plaatsen van content op social media. Je wordt begeleid door doorgewinterde journalisten die je de fijne kneepjes van het vak leren. Onze stagiairs werken allround mee en krijgen bij bewezen succes een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid. Uiteraard helpen we je om een betere journalist/webredacteur te worden.

 

Herken je jezelf in dit profiel?

We zijn op zoek naar een derde of vierdejaars student journalistiek of communicatie met een vlotte pen en affiniteit met online-publiceren.

 

Wie zijn wij?

Trusted Media Publishers is een jong mediabedrijf dat content maakt voor de bladen DenD Magazine, Oranje Boven en City Amsterdam. We werken in een ervaren team doorgewinterde journalisten die het klappen van de zweep kennen. Bij Trusted Media Publishers heerst een no-nonsense cultuur en liggen er kansen voor mensen die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken. Trusted Media Publishers is een erkend leerbedrijf.

 

Wat bieden wij:

  • Stage van 36 uur per week. (minder in overleg)
  • Vergoeding €250,- per maand bij voltijd.
  • Opleiding: MBO/HBO

 

Solliciteren bij:

Trusted Media Publishers

Jan-Kees Emmer

info@trustedmedia.nl