Oranje Boven

Oranje Boven Magazine

Trusted Media Publishers produceert in opdracht van Brookland BV uit Sassenheim de populaire gratis familiebladen DenD en Oranje Boven.

Oranje Boven  verschijnt vier keer per jaar  in een oplage van meer dan 750.ooo exemplaren en is gratis te verkrijgen bij alle supermarkten van Dirk, Deka en de slijterijen van DirckIII.

 

Formule

De redactionele formule van Oranje Boven is uniek. Het blad richt zich op het reilen en zeilen van de internationale royalty met uiteraard een sterke focus op de leden van het Nederlandse Koninklijk Huis. Door vaste rubrieken als Modekoningin Máxima, de column van Jeroen Snel van Blauw Bloed en reportages van de ervaren royaltyverslaggever Hans Jacobs is Oranje Boven een informatief en amusant blad voor breed publiek.

Oranje Boven 4 keer per jaar in een oplage van 650.000 exemplaren. Het gemiddelde bereik is ruim 1,3 miljoen lezers 13+.

De lezers waarderen Oranje Boven in het bijzonder omdat het magazine wordt ervaren als gezellig en informatief.  Deze ‘brandvalues’ staan garant voor een gemiddelde leesduur van 22 minuten.

 

Advertentie mogelijkheden Oranje Boven

1. 1/1 FC advertentie. Tarief € 9.600,-*.
Voor aanleverspecificaties zie bijlage

2. De Eyecatcher: een redactioneel verrijkte productpromotie in de rubriek Dat Wil Ik Ook, bestaande uit een tekstblok van 50-60 woorden en één foto. Tarief € 150,-. Uitsluitend te boeken in overleg met de redactie van Ditjes & Datjes.

 

Aanleverspecificaties Advertentiemateriaal

1. Formaat bladspiegel: 170 x 265 mm (netto formaat)

2. Formaat zetspiegel: 160 x 255 mm

3. Overvul: 5 mm rondom (s.v.p. bij aflopende pagina’s dient de zettekst binnen de zetspiegel
te blijven)

4. Drukproces: Diepdruk

5. Drukprofiel: PSR_LWC_PLUS_V2_PT.icc

6. Full Colour Cpdf bestanden met MagazineAds_1v4 pdf 1.3

 

Indien u gebruik wilt maken van onze advertentie­mogelijkheden of nader informatie wenst te ontvangen over Ditjes & Datjes dan kunt u mailen of bellen met ons salesteam:

commercie@trustedmedia.nl of 020 – 261 69 56

 

Kijk ook op dend.nl