DenD Magazine

Maroeska

DenD Magazine

Trusted Media Publishers produceert in opdracht van Brookland BV uit Sassenheim de populaire gratis familiebladen DenD en Oranje Boven.

DenD verschijnt maandelijks in een oplage van meer dan 650.ooo exemplaren en is gratis te verkrijgen bij alle supermarkten van Dirk en de slijterijen van DirckIII.

 

Formule

De redactionele formule van Ditjes & Datjes staat garant voor aangenaam leesplezier met spraak­makende interviews, inspirerende artikelen en praktische service­rubrieken op het gebied van lifestyle, wonen, uitgaan en reizen.

Ditjes & Datjes verschijnt 12 keer per jaar in een oplage van 650.000 exemplaren. Het gemiddelde bereik is ruim 2 miljoen lezers 13+.

De lezers waarderen DenD in het bijzonder omdat het magazine wordt ervaren als gezellig, onderhoudend en inspirerend. Deze ‘brandvalues’ staan garant voor een gemiddelde leesduur van 22 minuten.

 

Advertentie mogelijkheden Ditjes & Datjes

1. 1/1 FC advertentie. Tarief € 9.600,-*.
Voor aanleverspecificaties zie bijlage

2. De Eyecatcher: een redactioneel verrijkte productpromotie in de rubriek Dat Wil Ik Ook, bestaande uit een tekstblok van 50-60 woorden en één foto. Tarief € 150,-. Uitsluitend te boeken in overleg met de redactie van Ditjes & Datjes.

 

Aanleverspecificaties Advertentiemateriaal

1. Formaat bladspiegel: 170 x 265 mm (netto formaat)

2. Formaat zetspiegel: 160 x 255 mm

3. Overvul: 5 mm rondom (s.v.p. bij aflopende pagina’s dient de zettekst binnen de zetspiegel
te blijven)

4. Drukproces: Diepdruk

5. Drukprofiel: PSR_LWC_PLUS_V2_PT.icc

6. Full Colour Cpdf bestanden met MagazineAds_1v4 pdf 1.3

 

Indien u gebruik wilt maken van onze advertentie­mogelijkheden of nader informatie wenst te ontvangen over Ditjes & Datjes dan kunt u mailen of bellen met ons salesteam:

commercie@trustedmedia.nl of 020 – 261 69 56

 

Kijk ook op dend.nl