WIE ZIJN WIJ?

Sjuul Paradijs

Bijna 30 jaar journalistiek. Ex-hoofdredacteur en directielid Telegraaf Media Nederland, oprichter van Wakker Nederland, expertise in politiek, finance, entertainment, society. Creatief. Strijdbaar. Helpt uw probleem oplossen. Netwerker van het jaar. Wil ook ‘lekker krantje’ maken.

 

,,Trusted Media is begonnen als strategisch media-advies bedrijf. Gaandeweg kwamen we erachter dat we daarnaast onze opdrachtgevers ook konden helpen met ‘uitgeven’. We zijn gestart met een leeg kantoor en twee jaar later rollen er dagelijks kranten, magazines en newsrooms vanaf de burelen. One-Stop-Media noem ik het. Trusted Media is je partner die je helpt begrijpen hoe media werkt en weet wat nieuws is, vooral producten maakt die mensen willen lezen en waar je terecht kan voor het complete uitgeefpakket. Inclusief onze expertise en toewijding.”

Jan-Kees Emmer

Een lange journalistieke carrière bij De Telegraaf, als digitaal hoofdredacteur, correspondent in de Verenigde Staten en verslaggever Koninklijk Huis, heeft Jan-Kees Emmer klaargestoomd als veelzijdig mediastrateeg met een uitstekende politieke antenne.

 

,,Mijn periode in de Verenigde Staten heeft me een fascinatie voor het ‘frame’ bijgebracht en mij geschoold in de wetmatigheid dat hetzelfde verhaal op oneindig veel manieren te vertellen is.”

Dat maakt Emmer bij uitstek geschikt om campagnes in tijden van crisis boodschappen te slijpen die scherp aan de wind zijn, maar altijd logisch en authentiek. Door zijn achtergrond als digitaal hoofdredacteur, waarbij hij onder andere aan de wieg stond van Telegraaf TV, is Emmer een deskundige op het gebied van mediastrategie en contentcreatie..

Emmer is een gewild commentator op radio en televisie.

TED TRIMBACH

Ted Trimbach is van huis uit oplage- en merkendeskundige. Vanaf 2004 tot 2013 in eindverantwoordelijke uitgeefrollen titels en platformen bij De Telegraaf (krant, magazines, digitaal).

Zeer ruime ervaring als projectmanager (transformaties, ict, merken), commercieel directeur, up-to-date als het gaat om content- en productieprocessen. Brede uitgeefervaring. Helpt opdrachtgevers TM Publishers intensief bij het uitgeven. Begeleidt producties van A tot Z.

 

E-mailadres: Trimbach@trustedmedia.nl

Maarten van Laarhoven

MAARTEN VAN LAARHOVEN

Maarten van Laarhoven is van oorsprong een journalist met een scherp oog voor de kern van een boodschap. Dat maakt Van Laarhoven tot een doorgewinterd media-strateeg met een uitgebreid netwerk aan opdrachtgevers. Onder de vlag van Trusted Media zal hij deze activiteiten verder uitbreiden. Zijn focus ligt daarbij op Limburg.

Van Laarhoven zette Dichtbij Limburg op en is onder andere actief voor Chapeau Magazine. Met zijn digitale achtergrond is Van Laarhoven ervan doordrongen dat steeds meer bedrijven en organisaties zelf uitgever zijn van hun eigen media. Trusted Media helpt bij het faciliteren van de infrastructuur (newsrooms) en bij het optekenen en naar boven halen van de relevante verhalen.

 

E-mailadres: mvlaarhoven@trustedmedia.nl

JESSIE BALTUS

Jessie Baltus is van vele markten thuis. Ze is een enthousiaste mediastrateeg met een master journalistiek op zak en heeft een scherp gevoel voor waar de belangen van de opdrachtgever en die van de media samenkomen.

Door de juiste toon aan te slaan weet ze in veel gevallen de interesse van de media te wekken voor verhalen die het publiceren waard zijn. Daarnaast is Jessie een gedreven eindredacteur voor de bladen DenD en City.

 

E-mailadres: Jessie@trustedmedia.nl

VANESSA BONTJE

Vanessa Bontje is chef-redacteur van de magazines DenD en Oranje Boven. Zij interviewt bekende Nederlanders bekend van televisie, musicals en showbussiness voor deze familiebladen.

Als voormalig sterverslaggeefster van het weekblad Privé is Vanessa Bontje thuis in de wereld van de showbiz en entertainment.

 

E-mailadres: Vanessa@trustedmedia.nl

Matthieu Slee

MATTHIEU SLEE

Matthieu Slee is een ervaren kranten- en bladenmaker. Creatief, precies en niet bang voor een deadline. Voor hij aan boord kwam bij Trusted Media Publishing was hij hoofdredacteur van achtereenvolgens de weekbladen Weekend en Story.

Bij Trusted Media is hij verantwoordelijk voor de coördinatie van het huis-aan-huis magazine City. Maar hij draagt ook bij aan de de bladen Oranje Boven en DenD.

 

E-mailadres: Slee@trustedmedia.nl