Ditjes & Datjes December: Met Killerbody Fajah, André van Duin en vele, vele anderen

Ditjes & Datjes, dat wordt geproduceerd door Trusted Media Publishers, is gratis en wordt maandelijks verspreid via 120 Dirk van den Broek-supermarkten en 40 Dirck III-slijterijen. 

Lekker lezen in de kersteditie van Ditjes & Datjes.

Killerbody Fajah Lourens

,,Ik geniet van elke dag, ben gelukkig met Igor, wil niet per se trouwen want wat voegt dat toe? Kinderen wil ik ook niet meer. Het is goed zoals het nu is. Je wordt niet gelukkiger van nog groter, nog meer, dat soort dingen”

,,Tegenslagen zijn heel vervelend en soms intens verdrietig. Het is aan jezelf of je er op een slachtofferachtige of depressieve manier mee omgaat. Hoe pijnlijk het is, ik probeer de pijn te omarmen.”

7 Vragen: Marco Borsato klom uit het dal

,,Je kunt thuis zijn bij jezelf, in de muziek, bij iemand anders of op een plek. En ik heb het gevoel dat ik op alle gebieden nu thuis ben. Ik heb een plek gevonden waar ik oud wil worden, heb mensen om me heen die ik koester. Het voelt alsof ik ben gerijpt in het proces van thuiskomen.”

Kerstwens André van Duin voor Martine Bijl

Een van de meest sympathieke artiesten van Nederland denkt aan een door hersenbloeding getroffen collega. In een lang interview met Ditjes & Datjes laat Van Duin zien dat hij een groot mens is.

„Ik wens iedereen natuurlijk heel leuke dagen en alle goeds. Maar één iemand in het bijzonder: ‘Martine’, zegt André over zijn dierbare huisvriendin. „Ik vind het gewoonweg verschrikkelijk wat haar is overkomen. Wat gun ik haar in 2018 een prachtige comeback! In alle opzichten. Dat zou voor 2018 een prachtig geschenk zijn.”

VERDER:

Kerstactie ‘Geef ze een Kans’ Sharon de Miranda:

Lezers van Ditjes & Datjes worden opgeroepen om de medewerkers ‘met een beperking’ in het restaurant Tante Truus waar Sharon in de keuken staat te helpen. Tijdens een high tea op 15 december aanstaande wordt er geld ingezameld om een opleiding van een deel van de bijna 30 medewerkers met een Down-syndroom mogelijk te maken. Volgens Sharon zijn zij in staat om na de opleiding aan de slag te gaan bij een ‘gewoon’ horecabedrijf.

Deelname aan de kerst high tea kost €12,50 p.p. 

Verder:

  • Afslankstips voor de feestdagen van professor dr. Leonard Hofstra.
  • Huishoudkoning Emile Bode is met kerst tevreden met een ossenhaas, medium rare gebakken en met een lekkere jus…
  • Tip van expert Sarah Dikker: versier dit jaar uw kerstboom.

www.ditjesendatjes.nl voor 24/7 entertainment-, lifestyle- en royaltynieuws.