Journalistieke relatiemagazines nieuwe tak TMP

Relatiemagazines

Journalistieke relatiemagazines nieuwe tak TMP

Groot bereik en hoge oplages zijn voor Trusted Media Publishers, producent van magazines, kranten en mediachannels, en voor de mensen achter het mediabedrijf uit Amsterdam een tweede natuur.

Dicht op de huid van grote groepen Nederlanders, aanvoelen wat het gesprek van de dag is en vertalen naar redactionele formats. DenD (Ditjes & Datjes), Oranje Boven, huis-aan-huisblad City en DenD.nl zijn daar voorbeelden van. De bladen en kranten worden gelezen door miljoenen Nederlanders en DenD.nl rukt op in de top 5 van grootste entertainmentsites van ons land.

Ondertussen is Trusted Media Publishers ook relatie- en specialinterestbladen in opdracht van bedrijven en organisaties gaan maken. Met een journalistieke insteek gaan journalisten en vormgevers  aan de hand van de wensen van de opdrachtgever aan de slag met inhoud en design.

TMP produceert nu al magazines voor de reis- en toeristenbranche, in de financiële wereld en voor de flexmarkt. Drukken en distributie wordt ook door ons team geregeld. Efficiënt en tegen scherpe tarieven.

Altijd welkom voor een kop koffie op de Donauweg 10, in het mediakwartier van Amsterdam. We zijn gevestigd tegenover Telegraaf Media Groep en naast het Elsevier Gebouw in Amsterdam Westpoort. (paradijs@trustedmedia.nl)