FrontPage

Het mediabedrijf Trusted Media en internetspecialist Performance Department lanceren een nieuw online platform voor bedrijven en instellingen waarmee zij actief en gestructureerd kunnen communiceren met de media.

 

FRONTPAGE levert een online newsroom waarmee elke organisatie het eigen nieuws via een eigen kanaal snel en rechtstreeks kan verspreiden. Journalisten hoeven niet meer eindeloos te zoeken naar het meest actuele informatie van de organisatie: dat is te vinden in de FRONTPAGE-newsroom.

 

Al het bedrijfsnieuws, persberichten, statements van de directie, relevant ander branchenieuws, info over de bereikbaarheid van de communicatie-afdeling voor de media, de beeldbank met fotografie en video, worden online samengebracht binnen de compacte FRONTPAGE.

 

Vanuit de FRONTPAGE-newsroom – dé centrale nieuwsplek van uw bedrijf of instelling – worden persberichten en nieuwsbrieven verstuurd en worden sociale media gevoed. FRONTPAGE is het journalistieke uithangbord, herkenbaar door het design in de huisstijl van de organisatie. De FRONTPAGE wordt in de eigen website als subdomein geïntegreerd en is ook bij calamiteiten de plek waar de media het allerlaatste nieuws altijd moeten kunnen vinden.

 

De naam FRONTPAGE verwijst naar de voorpagina van een krant, waar ook altijd het belangrijkste nieuws is te vinden. Veel bedrijven beperken zich doorgaans tot het bijhouden van nieuwsblog, wat veel minder effectief is dan het gebruik van FRONTPAGE.

 

De FRONTPAGE-newsroom wordt kant-en-klaar afgeleverd, SEO-geoptimaliseerd inclusief design en een servicepakket dat bestaat uit hosting, analytics en een helpdesk. Het content managementsysteem van FrontPage biedt gemak in gebruik.

FrontPage
FrontPage
FrontPage