Preventieve mediatoets door professionals

Bedrijven en instellingen met issues hebben behoefte aan strategisch media-advies van professionals die weten wat nieuws is en wat geen nieuws is. Trusted Media Communications staat u terzijde als u zelf nieuws heeft of als u in het nieuws komt of dreigt te komen.

Een van onze producten is de zgn. preventieve mediatoets. Elke stap die u zet kan goed of fout uitpakken in de media. Een toetsing vooraf kan u helpen. Het zal u meer bewust maken van de kansen, maar vooral ook van de risico’s op reputatieschade die zich mogelijk kunnen voordoen.

Trusted Media toetst en brengt aan u onafhankelijk strategisch media-advies uit op basis van de jarenlange media-ervaring van de oprichters, Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer. Zij kijken van buiten naar binnen en begrijpen beter dan wie ook de effecten van uw handelen in media en samenleving.

Behalve de preventieve mediatoets biedt Trusted Media ook nog andere services, zoals de mediaworkshop Ga Uitgeven (voor groepen tot max. 12 personen), persberichtendienst.nl, woordvoering en begeleiding van opdrachtgevers bij het vormgeven van hun mediabeleid, bijvoorbeeld via de eigen mediakanalen en via de bestaande media.