Trusted Media op radio, tv en in andere media…

TRUSTED MEDIA

Trusted Media op radio, tv en in andere media…

De founders van Trusted Media – Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer – zijn met zeer grote regelmaat te gast bij radio, televisie en andere media als commentator of opiniemaker.

Ook de afgelopen week. Sjuul Paradijs was onder andere bij Op1 met de presentatoren Welmoed Sijtsma en Sander Schimmelpennick. Jan-Kees Emmer gaf commentaar in de ontbijtshow van WNL over de State of the Union en is ook regelmatig te horen als ‘spraakmaker’op Radio 1 in de ochtend.

Emmer was voorheen royalty-verslaggever en correspondent in de VS van De Telegraaf. Sjuul Paradijs was hoofdredacteur van de Telegraaf Media Nederland.

Na de oprichting van Trusted Media in 2016 werd het communicatiebedrijf opgebouwd, waarbij we alle services aanbieden op het gebied van media-advies en -mediastragetie. Parallel daaraan ontstond een TM Publishers waar door een redactie content wordt geproduceerd; persberichten, kranten, magazines, newsroom (Frontpage) en online.

De keuze om mee te doen aan inhoudelijke programma’s wordt vooral ingegeven door de jarenlange ervaring en ons netwerk in de journalistiek.