Persbericht Trusted Media 12 oktober 2016

PERSBERICHT

Mediabedrijf vestigt zich op Amsterdam-Sloterdijk

SAMENWERKING BROOKLAND VOOR PRODUCTIE DITJES & DATJES EN ORANJE BOVEN

PARADIJS & EMMER RICHTEN UITGEVERIJ

TRUSTED MEDIA PUBLISHERS BV OP

 

Mediaondernemers en voormalige hoofdredacteuren van De Telegraaf, Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer, hebben de uitgeverij Trusted Media Publishers BV (Partners in Uitgeven) opgericht.

De nieuwe uitgeverij richt zich op creatie en exploitatie van spraakmakende mediaproducten in print en online.

Trusted Media Publishers wil mediabedrijven, uitgevers en bedrijven/instellingen helpen door creatieve en kwalitatieve journalistieke content te vervaardigen tegen een kostenniveau dat past bij de huidige situatie in de media. Daarnaast is TM Publishers een partner voor customer publishing en content-marketing. De nieuwe uitgeverij biedt professionele expertise op het terrein van redactie, video, commerciële exploitatie, online, drukken en distributie.

TM Publishers heeft zich gevestigd in GebouwWest aan de Donauweg in Amsterdam-Westpoort. Tegenover de Telegraaf Media Groep en naast Elsevier nestelt Trusted Media Publishers zich in een uitdagende omgeving waarin zich voor uitgevers doorlopend kansen aandienen.

Als een van de eerste activiteiten zal Trusted Media Publishers – in samenwerking met Brookland BV uit Sassenheim – de redactionele inhoud (print en online) produceren van de populaire gratis gezinsbladen Ditjes & Datjes en Oranje Boven en de bijbehorende digitale activiteiten.

Voormalig sterverslaggeefster van Privé, Vanessa Bontje, is per 1 december verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van de bladen en de websites.

Sjuul Paradijs ziet de oprichting van Trusted Media Publishers als een logische stap.

 

,,TM Publishers heeft veel kennis in huis om creatief en snel mediabedrijven en (nieuwe) uitgevers terzijde te staan met het creëren van spraakmakende content voor kranten, magazines en online. Wij zijn een jong en brutaal contentbedrijf met ambities ook op het gebied van nieuwsmedia.”

 

Paradijs en Emmer startten in januari van dit jaar Trusted Media, dat strategische media-adviezen geeft aan bedrijven en instellingen over mediastrategie, issues en het organiseren en het creëren van content voor eigen mediakanalen.

Jan-Kees Emmer:

 

,,Trusted Media Publishers is het alternatief voor partners die op zoek zijn naar een disruptief mediabedrijf, waar alle expertise aanwezig is om effectief en efficiënt producten te creëren. Waar klassieke uitgevers worstelen met hun kostenstructuur, logge overlegstructuren en teruglopende creativiteit als gevolg van aanhoudende krimp, bouwen wij aan een optimistisch gestemd, flexibel en kostenefficiënt alternatief.”

 

 

Over Ditjes & Datjes en Oranje Boven

Ditjes & Datjes verschijnt maandelijks in een oplage van 650.000 exemplaren bij de supermarkten van Dirk van den Broek en de Dirk III-slijterijen. Oranje Boven verschijnt elk kwartaal in een oplage van bijna 600.000 exemplaren bij Dirk van den Broek, Dirk III en bij de supermarktketen DeKa Markt.

Over Trusted Media

Adres

Trusted Media Publishers BV

GebouwWest

Donauweg 10

1043 AJ Amsterdam

 

Bereikbaarheid TM Publishers

Vanaf de A10:

Via Basisweg. Bij het kruispunt Basisweg/Radarweg: voor het gebouw van de Telegraaf Media Groep: 2x rechts afslaan.

 

Tags: